مواد لازم:
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ پوند خمیر پیتزا که در دمای اتاق مانده باشد
۸ اونس پنیر موزرلا رنده شده
۱و ۲۵ اونس گوجه فرنگی رنده شده
۲ اونس قارچ خرد شده
۲/۱ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
۲/۱ پیاز قرمز خرد شده نازک
۲ اونس فلفل خرد شده
۲/۱ فنجان پارمیزان
۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز
نمک دریایی و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را روشن کرده و در درجه حرارت ۴۵۰ فارنهایت قرار دهید.فر
را از زیر روشن کنید. یک ورقه شیرینی پزی را با ۲ قاشق روغن زیتون چرب
کنید. خمیر را با وردنه صاف کرده و روی کاغذ بگذارید.بگذارید خمیر به مدت ۸
تا ۱۰ دقیقه بپزد تا کمی سفت شود.
خمیر را از فر درآورده و نیمی از موزورلا را روی آن بریزید ،
سپس گوجه ها ، قارچ ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، پپرونی و باقیمانده موزورلا را
روی آنها ریخته و سپس روی آن را با پنیر پارمیزان بپوشانید. آن را به مدت
۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا به خوبی برشته شود.
در یک کاسه بزرگ ، کمی آرگولا را با سرکه مخلوط کرده و ۲ قاشق
باقیمانده روغن و ۴/۱ نمک و فلفل را روی آن ریخته و هم بزنید. سپس به
عنوان سس کنار پیتزا نوش جان کنید.