زمان جاری : یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 5:49 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 734
نویسنده پیام
admin آفلاین



ارسال‌ها : 133
عضویت: 11 /10 /1391
محل زندگی: همین جا ها
شناسه یاهو: خصوصیه
تشکرها : 2
طرز تهیه پیتزا خانگی



مواد لازم:

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ پوند خمیر پیتزا که در دمای اتاق مانده باشد

۸ اونس پنیر موزرلا رنده شده

۱و ۲۵ اونس گوجه فرنگی رنده شده

۲ اونس قارچ خرد شده

۲/۱ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

۲/۱ پیاز قرمز خرد شده نازک

۲ اونس فلفل خرد شده

۲/۱ فنجان پارمیزان

۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز

نمک دریایی و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه:

فر را روشن کرده و در درجه حرارت ۴۵۰ فارنهایت قرار دهید.فر
را از زیر روشن کنید. یک ورقه شیرینی پزی را با ۲ قاشق روغن زیتون چرب
کنید. خمیر را با وردنه صاف کرده و روی کاغذ بگذارید.بگذارید خمیر به مدت ۸
تا ۱۰ دقیقه بپزد تا کمی سفت شود.

خمیر را از فر درآورده و نیمی از موزورلا را روی آن بریزید ،
سپس گوجه ها ، قارچ ، فلفل دلمه ای ، پیاز ، پپرونی و باقیمانده موزورلا را
روی آنها ریخته و سپس روی آن را با پنیر پارمیزان بپوشانید. آن را به مدت
۱۰ تا ۱۲ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا به خوبی برشته شود.

در یک کاسه بزرگ ، کمی آرگولا را با سرکه مخلوط کرده و ۲ قاشق
باقیمانده روغن و ۴/۱ نمک و فلفل را روی آن ریخته و هم بزنید. سپس به
عنوان سس کنار پیتزا نوش جان کنید.



چهارشنبه 04 بهمن 1391 - 12:57
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


تماس با ما | طرز تهیه پیتزا خانگی | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS